Συναντήσεις

undefined

Πρόσκληση σε επιμορφωτική δράση: «Ευρωπαϊκά Προγράμματα Erasmus+ στη Φυσική Αγωγή - Αθλητικές δραστηριότητες Λυκείων»

pekes de

Περισσότερα...

Διοργάνωση Συνεδρίου: «IMPACT: Identifying and Motivating youth whoIMPACT: Identifying and Motivating youth who mostly need Physical Activity»

iep institouto ekpaideytikis politikis

 

Διοργάνωση Συνεδρίου: «IMPACT: Identifying and Motivating youth whoIMPACT: Identifying and Motivating youth who mostly need Physical Activity»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Μαθαίνω - Παίζω - Δημιουργώ μέσα από Αρχαία - Παραδοσιακά Παιχνίδια" του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας

paixnidia4

Περισσότερα...

Πρόσκληση σε Σεμινάριο Προπονητικής Χόκεϊ επί χόρτου Α’ επιπέδου

Αφίσα Οκτώβριος 19

Το Χόκεϊ επί χόρτου είναι ίσως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο και εξελισσόμενο ομαδικό άθλημα της τελευταίας δεκαετίας παγκοσμίως, με ραγδαία αύξηση σε αριθμό αθλητών, συλλόγων και φιλάθλων. Στα πλαίσια της διάδοσης του αθλήματος η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χόκεϊ επί χόρτου (EHF) διοργανώνει σεμινάριο προπονητικής Χόκεϊ Α’ επιπέδου (EHFLevel 1).
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 18, 19 και 20 Οκτωβρίου στα Εκπαιδευτήρια Ελληνογερμανική Αγωγή από τον υπεύθυνο ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Thomas Tichelman (FIHAcademyEducator).
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν μέχρι τις 14/10/19 στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hockey.org.gr ώστε οι τελικοί συμμετέχοντες να ειδοποιηθούν με e-mail εγκαίρως.
Όσοι δεν επιλεχθούν στην Α’ φάση θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν κατά προτεραιότητα στο επόμενο σεμινάριο προπονητικής Χόκεϊ που έχει προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.
Παρακαλούμε πριν συμπληρώσετε την ακόλουθη αίτηση λάβετε υπόψη σας τα εξής:
Περισσότερα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμια Εκπ/σης Κρήτης, το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) και οι Ενώσεις Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ηρακλείου και Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Αγίου Νικολάου και το Δήμο Ηρακλείου διοργανώνουν Πανελλήνιο Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή με θέμα:

1οΠανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Φυσικής Αγωγής και Αθλητικής Επιστήμης”

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου 9-11 Απριλίου 2020.

http://physed.pdekritis.gr/index.php/el/

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρακολούθηση διαδικτυακών μαθημάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης με τίτλο “Old and new media and fake news”

Council of Europe logo 2013

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 4

Go to top