ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ   |   ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ   |    ΑΡΘΡΑ-ΕΡΕΥΝΕΣ   |  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ   |  ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  | ΣΥΝΔΕΣΕΙΣΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ
Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, 

         Στην ψηφιακή πλέον εποχή, κρίναμε ως απαραίτητη τη δημιουργία μιας δικής μας ιστοσελίδας για ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ, ενός επικοινωνιακού πεδίου θεολογικών, παιδαγωγικών, διδακτικών, και άλλων προβληματισμών με άρθρα, έρευνες, κείμενα, ιδέες, διδακτικές προτάσεις, βιβλιογραφική ενημέρωση κ.ά., με σκοπό την επικοινωνία μας, την εξ αποστάσεως επιμόρφωσή μας, την προβολή της θεολογικής μας παρέμβασης στο σχολείο μας και γενικά την αναβάθμιση του μαθήματός μας στη Δ/βάθμια Εκπαίδευση.
Έχουμε στη διάθεσή μας το πιο ωραίο μάθημα της εκπαίδευσης, που στεγάζει με το περιεχόμενό  του, τους πιο σημαντικούς σκοπούς της αγωγής των παιδιών μας και πιστεύω πως όλοι μας αξιοποιούμε στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, αυτό το υπέροχο δώρο. Η τεχνολογία σήμερα μας δίνει τα μέσα για να αναδείξουμε ακόμα πιο πολύ τη σπουδαιότητα του μαθήματός μας. Πιστεύουμε, πως το πλούσιο και αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό του κλάδου των θεολόγων της περιφέρειάς μας, θα κάνει αισθητή την παρουσία του στην ιστοσελίδα μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφό μας κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο, καθηγητή Θεολόγο του 2ου Ενιαίου Λυκείου Πατρών για τη  δημιουργία και διαχείριση της ιστοσελίδας μας . Από σήμερα θα μπορούμε όλοι μας, αφού όλα τα σχολεία είναι συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο, να επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα μας: http://www.dide.ach.sch.gr/thriskeftika , να περιηγούμεθα σ' αυτήν, και να στέλνουμε τις συνεργασίες μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: thriskeftika@sch.gr για να την εμπλουτίζουμε με την  ενεργό παρουσία μας.
                                                                                                           Χρήστος Νικ. Ζήκος
                                                                                            Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων
                                                                                       Ν.Αχαΐας, Αιτωλ/νίας, Κεφαλληνίας
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ

Επιστημονική Συνάντηση για τη Θρησκευτική Αγωγή στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με θέμα: "Παιδεία και Κάλλος: Η προσφορά του μαθήματος των Θρησκευτικών" . Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών. 21 Ιανουαρίου 2005
ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ


Συνιστώμενη ανάλυση οθόνης 1024Χ768
 
 
Μετρητής
επισκεπτών
από 12-2-2004
 
Search this site or the web powered by FreeFind

Μέσα στο Site με ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ελληνικά Στο Web

You don't have java! Why don't you get: Microsoft Explorer
 
 
10-7-2011.ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ Β. ΤΣΑΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ.

22-3-2011.ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ "ΝΟΜΙΜΑ" ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ + 2 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

21-11-2010. ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ: Α) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ (Η΄ΑΝΑΡΤΗΣΗ) ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΛΕΙΩΝ Δ.Ε. ΚΑΙ Β) ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δ/ΝΤΩΝ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ, ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΣΑΚΟΥΜΗ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΑΧΑΪΑΣ, ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΣΑΚΟΥΜΗ.


Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ MICROSOFT INTERNET EXPLORER. ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΩΝ BROWSERS, ΟΠΩΣ MOZZILA FIREFOX Η΄GOOGLE CHROME Κ.Λ.Π.