Έκφραση Συγχαρητηρίων

Αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί και κυρίως Αγαπητοί μαθητές του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ << ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ >>, σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τη σπουδαία νίκη της ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΑΣ , κατακτώντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου, που έγιναν με επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο της Λιβαδειάς.
Ο έπαινος αξίζει στα παιδιά, αλλά και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, που ανέλαβαν την προετοιμασία τους , γιατί φέτος η ομάδα μπάσκετ του σχολείου έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση και επάξια κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων Ελλάδας-Κύπρου. Η διοργάνωση ήταν πολύ έντονη για τα παιδιά, οι εμπειρίες που αποκόμισαν είναι σημαντικές και καθοριστικές για την υπόλοιπη ζωή τους.
Εύχομαι η νίκη αυτή να αποτελέσει την αρχή και για επόμενες νίκες του σχολείου στο σχολικό αθλητισμό και επιπροσθέτως να λειτουργήσει ως θετικό παράδειγμα όχι μόνο για τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες, αλλά κυρίως για τη σχολική επίδοση των μαθητών , η οποία θα πρέπει να συμβαδίζει με τις επιτυχίες στον αθλητικό στίβο, στοιχείο που θα πρέπει να αποτελεί το ιδανικό στόχο για κάθε μαθητή/τρια που συμμετέχει σε διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΕΡΒΑΣ