Ανακοινοποίηση: Πρόσκληση για συγκρότηση μητρώου αξιολογητών-βαθμολογητών για τη διεξαγωγή εξετάσεων απόκτησης Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2022 θα διεξαχθούν οι εξετάσεις α΄ εξαμήνου 2022 για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση (ΠΕΓΠ). Στο πλαίσιο της οργάνωσης αυτών των εξετάσεων, καλούνται οι εκπαιδευτικοί Π.Ε. και Δ.Ε., όπως περιγράφεται αναλυτικά στην παρούσα, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εν λόγω εξετάσεις ως αξιολογητές-βαθμολογητές.
Σας ενημερώνουμε ότι για τους επιτηρητές θα υπάρξει νεότερη πρόσκληση.

Παρακαλούνται οι  Δ/νσεις να κοινοποιήσουν άμεσα σε όλα τα σχολεία Π.Ε. και Δ.Ε. ευθύνης τους.

Επίσης, παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να κοινοποιήσουν άμεσα την παρούσα σε όλους τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν στο σχολείο τους.

Τέλος, παρακαλούνται όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται και πληρούν τα κριτήρια της επισυναπτόμενης πρόσκλησης και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εν λόγω εξετάσεις ως αξιολογητές- βαθμολογητές να δηλώνουν τη συμμετοχή τους από Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 μετά τις 17.00 και μέχρι 4 Απριλίου 2022 στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://exetaseis-ithageneia.ypes.gr/axiologites/#login

– ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Πρόσκληση για μητρώο αξιολογητών βαθμολογητών ιθαγένεια