Μήνυμα για Πανελλαδικές

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,

Με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που ξεκινούν αύριο 30/5/2024, ολοκληρώνετε τον πρώτο σημαντικό δωδεκαετή κύκλο εκπαίδευσης, το πρώτο ταξίδι της γνώσης. Για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του κύκλου εκπαίδευσης, όπως απαιτήθηκαν κόποι και στερήσεις από εσάς, έτσι και οι γονείς και οι καθηγητές σας κατέβαλαν άοκνες προσπάθειες για τη διαπαιδαγώγηση και την εκπαίδευσή σας. Με τη συμβολή αυτών και με τη δική σας – προπάντων – σκληρή προσπάθεια πλησιάζετε πλέον στο τέλος αυτής της εκπαιδευτικής διαδρομής που για πολλούς από εσάς θα σημάνει την αφετηρία μιας άλλης, η οποία θα σας οδηγήσει στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα.

Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν σταθμό στην ζωή σας, ο οποίος όμως, αν και θεωρείται σημαντικός, εντούτοις δεν πρόκειται να είναι ούτε ο μοναδικός ούτε και ο τελευταίος. Έχοντας λοιπόν εφοδιαστεί με γνώσεις, δεξιότητες και ανθρωπιστικές αξίες που σας μετέδωσε το σχολείο, πιστέψτε στον εαυτό σας, θέστε στόχους και αναζητήστε αυτούς τους νέους δρόμους που θα σας οδηγήσουν στην  κατάκτηση των στόχων και των ονείρων σας.

Σε όλους εσάς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων εύχομαι ολόψυχα δύναμη και καλή επιτυχία!

Επίσης, εύχομαι καλή δύναμη σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για την ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Eξετάσεων.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ Δ/ΝΣΗΣ Δ.Ε. ΑΧΑΪΑΣ

ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΙΕΡΡΗ