Αποχαιρετιστήρια – Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου  Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Αχαΐας Ανδρέα Ζέρβα

Αποχαιρετιστήρια – Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου  Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Αχαΐας Ανδρέα Ζέρβα

 Με την ολοκλήρωση  ενός υπέροχου «ταξιδιού» δύο χρόνων,  αισθάνομαι την ανάγκη να θυμηθώ και να ευχαριστήσω όλους τους «συνταξιδιώτες» μου,  που στη διάρκειά του   στήριξαν την προσπάθειά μου για καλύτερη εκπαίδευση και  καλύτερη παιδεία. Το αποτέλεσμα αυτό βασίστηκε   και επιδιώχθηκε μέσα από την εφαρμογή της νομοθεσίας και διαπνεόταν πάντα από  πνεύμα δημοκρατικό και φιλοσυναδελφικό.

Ευχαριστώ τους σεβασμιότατους  Μητροπολίτες Πατρών κ. Χρυσόστομο και  Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο για την πνευματική στήριξή τους.

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τους αντιπεριφερειάρχες και όλους τους συνεργάτες τους στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον  Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Τάκη Πετρόπουλο και τους συνεργάτες τους, καθώς και τους Δημάρχους και τους επιτελείς τους των Δήμων Αιγιαλείας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου για τη βοήθεια και την αμέριστη συμπαράστασή τους, σε θέματα που άπτονταν των αρμοδιοτήτων τους.

Ευχαριστώ  επίσης τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας και Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , τον Οργανωτικό Συντονιστή  του ΠΕ.ΚΕ.Σ. Δυτικής Ελλάδας Δρ. Σ.  Παπαδάκη και τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Ευχαριστώ  ακόμα τους συνεργάτες μου  στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, τα Πειθαρχικά Συμβούλια και Συμβούλια Επιλογής Στελεχών για την  αγαστή,  απρόσκοπτη και αποτελεσματική συνεργασία.

Ευχαριστώ τους Διευθυντές/ -τριες, Υποδιευθυντές/-ντριες και τους εκπαιδευτικούς για την εμπιστοσύνη , την αμέριστη  συνεργασία και τις διαρκείς  και άοκνες προσπάθειές τους, για την προάσπιση της εκπαίδευσης και τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων, παρά τις αντίξοες και  πρωτόγνωρες   καταστάσεις που βιώσαμε την τελευταία διετία.  

Ιδιαιτέρως βέβαια οφείλω  να ευχαριστήσω  τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας. Στάθηκαν πάντα  στο πλευρό μου  και στήριξαν το έργο της Διεύθυνσης  γενικότερα  και το δικό μου ειδικότερα,  με σύνεση, προθυμία και εργατικότητα, έχοντας ως κινητήριο δύναμη την επαγγελματική τους επάρκεια και την αναντικατάστατη εμπειρία τους . 

Τέλος, ευχαριστώ τον προκάτοχό μου  κ. Γιώργο Αφράτη για την εξαίρετη  στάση του κατά την ανάληψη των καθηκόντων μου στη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και εύχομαι ολόκαρδα στην νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας  κ. Ευγενία Πιερρή  καλή επιτυχία στο έργο της και μία γόνιμη θητεία.

 

Πάτρα, 18/7/2022

Ανδρέας Ζέρβας