Ανάληψη υπηρεσίας στις 30/6/2023 των εκπαιδευτικών οι οποίοι πήραν μετάθεση στη Δ.Δ.Ε. Αχαΐας κατά το τρέχον έτος και παραμένουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, καθώς και των εκπαιδευτικών οι οποίοι ήταν αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΔΕ για το διδακτικό έτος 2022–2023 και παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Αχαΐας

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι πήραν μετάθεση στη Δ.Δ.Ε. Αχαΐας και δεν πήραν οριστική τοποθέτηση (παραμένουν στη διάθεση ΠΥΣΔΕ), καθώς και οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ήταν αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΔΕ για το έτος 2022–2023 και παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Αχαΐας, την Παρασκευή 30/6/2023 θα παρουσιαστούν και θα αναλάβουν υπηρεσία στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Αχαΐας (Γιαννιτσών 5 και Ηπείρου, Πάτρα) στο ισόγειο.

Υπενθυμίζουμε ότι για λόγους διευκόλυνσης των εκπαιδευτικών που είτε είναι αποσπασμένοι, είτε μετατέθηκαν κατά το τρέχον σχολικό έτος, είτε βρίσκονται σε άδεια κύησης, λοχείας ή ανατροφής παιδιού, η ανάληψη υπηρεσίας στις 30/6/2023 γίνεται δεκτή και με έκδοση υπεύθυνης δήλωσης μέσω της πλατφόρμας gov.gr και την αποστολή της στην Δ.Δ.Ε. Αχαΐας με e-mail (mail@dide.ach.sch.gr με θέμα «Ανάληψη υπηρεσίας»).